Alin Nica mai are timp să cânte doar în corul bisericii. Ce...

Alin Nica mai are timp să cânte doar în corul bisericii. Ce părere are despre „prestația” lui Dominic Fritz

0
DISTRIBUIȚI

Președintele CJ și PNL Timiș, Alin Nica, recunoaște că i-a plăcut cum a cântat primarul Dominic Fritz melodia populară „Iorgovan frumoasă floare” în duminica Floriilor pe scena Filarmonicii Banatul, în cadrul unui spectacol organizat de Casa de Cultură a Municipiului.

Nica nu ar exclude o colaborare cu Fritz, însă doar muzicală, nu și politică.

„Dacă mă întrebați despre calitățile vocale ale domnului primar, cred că a cântat destul de bine, muzical vorbind, dar nu pot să nu remarc faptul că a dorit să distragă prin acest gest atenția de la gafa pe care au făcut-o, discriminând un gen muzical sau o etnie în modul în care l-a făcut.


Rămâne de văzut în viitor. Un duet politic cred că e mai greu de făcut, dar muzical am putea să mai dăm o șansă colaborării noastre”, a spus Alin Nica.

Politicianul, care a participat în urmă cu mai mulți ani la Eurovision, nu mai are acum timp pentru această pasiune, muzica. Totuși, cântă în corul bisericii din comuna în care locuiește.

„Continui să cânt în corul bisericii alături de enoriașii parohiei de care aparțin, la Dudeștii Noi. În fiecare an merg de Paști și de Înviere la biserica noastră și avem acel sentiment de comuniune de care m-am legat în toți acești ani de când ne-am mutat în Dudeștii Noi, eu fiind născut și crescut în prima parte a vieții în Timișoara”, a mai afirmat Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.