Atenție, șoferi! Se va închide traficul pe mai multe străzi din Timișoara

Atenție, șoferi! Se va închide traficul pe mai multe străzi din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii nu vor avea acces pe câteva străzi din Timișoara, în perioada următoare.

Primăria a anunțat închiderea traficului rutier pe str.


1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între str. Ghirlandei și str. Mitropolit Varlaam, în perioada 12 – 24 aprilie, în vederea executării lucrărilor de frezare. De asemenea, în perioada 16-17 aprilie, tronsonul va fi închis pentru executarea lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, precum și a masticului bituminos la linia cale tramvai. În aceste perioade, transportul public local nu va fi afectat.

De asemenea, municipalitatea închide traficul rutier pe str. Sfânta Rozalia, pe tronsonul cuprins între str. Romulus și bd. Mihai Viteazul. Restricția va fi valabilă în perioada 11 – 18 aprilie, în vederea efectuării lucrărilor de reparații la partea carosabilă prin reașezarea pavajului din dale la cotele inițiale.

O altă decizie a Primăriei Timișoara este închiderea traficului rutier pe str. Frunzei, pe tronsonul cuprins între str. Ana Ipătescu și str. Nicolae Leonard. Restricția se va face din data de 12 aprilie până în 14 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 18:00, în vederea efectuării lucrărilor de eliminare a tasărilor.

Traseul deviat al mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de către Societatea de Transport Public Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.