„Cal de război”, expoziția unui artist atipic, la Timișoara

„Cal de război”, expoziția unui artist atipic, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1827183127">

Galeria de artă „Helios” găzduiește în aceste zile expoziția de desen și pictură „Cal de război”, semnată de artistul Florin Mihai, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala de pictură București.

Născut la Timișoara, Florin Mihai este absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din București, iar de-a lungul anilor a participat la numeroase saloane naționale și bienale de artă, în expoziții de grup sau personale, și la expoziții internaționale.

Potrivit criticilor de artă, Florin Mihai este un artist atipic, îndrăgostit de cai și de mișcare, are lumea lui proprie și gândește prin culoare, formă și linie. El imaginează povești și creează un univers al relativului care îl definește ca artist.

Galeria este deschisă de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 până la ora 20:00. Autorul expoziției invită publicul la galerie în 13 mai, ora 18:00, ziua închiderii expoziției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.