Femeie salvată de polițiști aflați în patrulare, după ce casa i-a fost...

Femeie salvată de polițiști aflați în patrulare, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

O patrulă de poliție care a observat un incendiu a salvat viața unei femei care se afla în interiorul locuinței cuprinse de flăcări. Totul s-a petrecut joi, în localitatea cărășeană Plugova.

„Ieri, în jurul orei 13.00, colegii noștri aflați în timpul serviciului pe raza Secției 4 Poliție Rurală Mehadia, au observat că prin acoperișul și ferestrele unei case din Plugova ieșea un fum dens.


Gândindu-se că pot exista persoane în interiorul locuinței, aflate în pericol, aceștia au intervenit imediat și până la sosirea pompierilor, au reușit să o scoată din imobil pe proprietară, o femeie de 67 de ani, care se afla singură în interior”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Femeia prezenta arsuri la nivelul capului, feței și mâinilor, după ce încercase să stingă singură focul, izbucnit, posibil, de la un radiator electric lăsat nesupravegheat într-una dintre încăperile casei. Victima a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță, sosit ulterior la fața locului, primind îngrijiri medicale de specialitate, iar acum este în afara oricărui pericol. Interiorul casei a fost distrus de incendiu în proporție de 70%.

Cauzele și împrejurările în care s-a produs acest eveniment vor fi stabilite ulterior în cadrul dosarului penal deschis de către polițiști.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.