Intervenții ale pompierilor după furtuna din Timiș. Mai multe localități afectate de...

Intervenții ale pompierilor după furtuna din Timiș. Mai multe localități afectate de întreruperea energiei electrice

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii de la ISU Timiș au intervenit în mai multe localități în urma furtunii de ieri seară de pe raza județului Timiș. Astfel, s-au înregistrat căderi de copaci inclusiv în municipiul Timişoara iar fenomenele meteo au afectat şi alimentarea cu energie electrică în mai multe localităţi din estul judeţului.

Codul portocaliu a avut urmări iar subunitățile Inspectoratului Pentru Situații de Urgență ,,Banat” al Județului Timiș au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe intrarea Clopotului în Timișoara, unde s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și trei subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara.


Un alt copac a căzut pe DN 68A în localitatea Margina, unde s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă și trei subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget.

La Crivina a fost nevoie de degajarea aluviunilor căzute pe carosabil şi s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă și trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj.

Au fost şi localităţi rămase fără curent electric în urma fenomenelor meteo. La Tomești locuitorii nu au avut energie electrică aproximativ 30 minute, în jurul orei 23; La Criciova, întreruperea energiei electrice a durat aproximativ două ore, în jurul orei 21; În timp ce la Ştiuca şi Şanoviţa, doar 20 de minute, în jurul orei 20.00, au fost astfel de probleme. Pompierii militari timișeni monitorizează situația din teren și sunt pregătiți să intervină în orice moment, mai informează ISU Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.