Fostul primar Nicolae Robu a rămas fără permis de conducere UPDATE Robu:...

Fostul primar Nicolae Robu a rămas fără permis de conducere UPDATE Robu: „Legea e lege, am greșit, plătesc”

6
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a rămas fără permis de conducere după ce a fost surprins de radar conducând cu o viteză peste limita legală pe DN 69, șoseaua care leagă Timișoara de Arad.

Fostul edil-șef s-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni și, potrivit Codului Rutier, șoferii care depășesc limita de viteză cu 51 km/h vor deveni pietoni pentru o perioadă de 90 de zile.

UPDATE Nicolae Robu a povestit întâmplarea, spunând că a „ratat” semnul care indica limita de viteză.


„Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos, n-am ce să-i reproșez, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, în dreptul acelor case, dar… asta e! Legea e lege, am greșit, plătesc. Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pt momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc!”, a spus fostul primar pentru PRESSALERT.ro.

6 COMENTARII

  1. Ati uitat sa mentionati cat inseamna asta si in saptamani!Faceati stirea sa para si mai senzationala!
    Fostul edil-șef s-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni și, potrivit Codului Rutier, șoferii care depășesc limita de viteză cu 51 km/h vor deveni pietoni pentru o perioadă de 90 de zile.

  2. D-e Robu intrebati pe „prietenul” suspendat si demis de la Sandra: cum se procedeaza sa scapati mai „usor” de aceasta „infractiune”? Respectivul are „experienta si lipituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.