Percheziții la CFR Călători Timișoara. Este vizat fostul director, schimbat acum 10...

Percheziții la CFR Călători Timișoara. Este vizat fostul director, schimbat acum 10 zile

1
DISTRIBUIȚI

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Timiș au efectuat astăzi șapte percheziții în județele Hunedoara și Timiș și, din informațiile PRESSALERT.ro, și la sediul CFR Călători Timișoara.

Vizat de anchetă ar fi fostul director al sucursalei CFR Călători Timișoara, Florin Blăgăilă, care a fost înlocuit din funcție acum 10 zile de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.


Blăgăilă este suspectat de conflict de interese.

Newsteam.ro relata, la începutul acestui an, că în perioda 2014 – 2017 firma deținută de soția fostului director, Blăgăilă Corneluța Rodica, ISAL TIM SRL, a avut zeci de contracte de salubrizare vagoane și spații, lucrări de amenajări interioare și montaj de tâmplărie PVC, chiar cu CFR Călători Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Niste gainari, la fel ca vagoanele salubrizate doar pe hartie. Indiferent de tipul trenului Regio, naveta sau IC peste tot era cocina de porci, curatenia se limita doar la maturat superficial. Nici un vagon nu a avut geamurile spalate, wc dezifectate, sapun hartie igienica etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.