SCM Timişoara a fost depăşită cu greu de CSM Oradea. Alb-violeţii se...

SCM Timişoara a fost depăşită cu greu de CSM Oradea. Alb-violeţii se reîntâlnesc cu bihorenii peste doar trei zile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara, în continuare cu absenţe notabile, nu a reuşit să provoace pagube vicecampioanei CSM Oradea în restanţa din runda a XIV-a a Ligii Naţionale. Oaspeţii s-au impus după un final strâns, scor 62-67.

Primul sfert a fost câştigat de oaspeţi cu 17-12. În al doilea orădenii s-au distanţat şi mai mult, cu încă şapte puncte înaintea pauzei: 23-35.


Totuşi, bănăţenii au luptat în sfertul 3 şi s-au apropiat neliniştitor pentru CSM. Ultimul segment de joc a pornit de la +9 pentru orădeni după coşul lui Strong (44-53). Mai mult, „leii” gazdă s-au apropiate de cei „roşii” la cinci puncte prin reuşitele lui Olah. Apoi la doar o posesie prin punctele aceluiaşi Strong (55-57). Dar cu mai puţin de patru minute rămase din timpul de joc bihorenii aveau din nou un avantaj consistent (+10) pe tabelă. Chiar şi aşa, când mai era un minut bun de joc, alb-violeţii suflau din nou în ceafa vicecampioanei după încă un coş cu fault marca Strong (60-63). Triţa lui Markovic a adus mai multă linişte imediat pentru elevii lui Cristian Achim, care au încheiat meciul câştigători.

Alex Olah a fost coşgheterul partidei, timişoreanu având un double double prin 18 puncte şi 14 recuperări! Ceilalţi marcatori ai lui SCM au fost: Strong 12 puncte, Schipor 10, Komatina 10, Mirkovic 9 şi Lilov 3. De partea cealaltă, principalul realizator al Oradiei a fost Alexandre Gavrilovic, cu 14 puncte.

În urma acestui rezultat Oradea rămâne pe locul 3, cu 19 victorii în 26 de partide, în timp ce bănăţenii ocupă în continuare locul 4, cu 17 succese şi zece eşecuri. Cele două se reîntâlnesc, de această dată în etapa a 29-a a LNB, pe Crişul Repede peste doar trei zile, vineri, 15 aprilie, de la ora 18.00, în sala Antonio Alexe, vechea sală. Cea nouă e programată să fie inaugurată oficial cu ocazia All-Star Game-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.