SCM Timişoara a depăşit „suta” cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. „Leii” au...

SCM Timişoara a depăşit „suta” cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. „Leii” au câştigat clar ultimul meci din sezonul regular

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara, stabilită deja pe locul 6 în prima parte a sezonului, nu a avut probleme în ultima rundă dinaintea startului play-off-ului. „Leii” au răzbunat sincopa din tur, de la Miercurea Ciuc, şi au câştigat categoric acasă cu CSM VSKC, scor 107-75!

Alb-violeţii vor trebui să aştepte derularea jocurile de mâine pentru a-şi afla adversara din sferturi, ea se decide între Voluntari, CSM Oradea şi FC Argeş, primele două având meci direct, iar ultima joacă la Rapid.

Cât despre duelul de azi din „C-tin Jude”, acesta a fost unul practic fără istoric.


Primul set a fost acontat deja la o diferenţă clară: 35-19. Iar ecartul a crescut simţitor. La pauză era 64-36 pentru „lei”. Singurul sfert cedat a fost al treila (20-21), dar a contat prea puţin în economica generală a jocului. Iar diferenţa putea să fie şi mai mare în favoarea bănăţenilor, care au avut în sfârşit şi o bancă mai „lungă”.

Principalul realizator a fost, culmea, un component al harghitenilor, Mihajlo Bogdanovic, cu nu mai puţin de 30 de puncte înscrie. Pentru SCM au marcat: Mirkovic 19 pt., Gajic 16, Strong 16, Schipor 13, Olah 10 (double double cu cele 13 recuperări!), Talton II 10, Lazar 7, Mocriţchi 5, E. Petrescu 4, Lilov 4 şi Brown, revenit şi el pe parchet, cu 3 puncte.

A fost şi o zi norocoasă pentru încă un fan din tribune (Sergiu), care a câştigat premiul de 1.000 de euro pus în joc la concursul de aruncări de la mijlocul terenului. E doar cel de-al doilea care reuşeşte să „ia” banii organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.