Tinerii baschetbalişti de la SCM Timişoara s-au calificat la turneul final naţional...

Tinerii baschetbalişti de la SCM Timişoara s-au calificat la turneul final naţional sub 18 ani

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara e în acest an între cele mai bune opt echpe din ţară la categoria Under 18. „Leiişorii” au obţinut acasă calificarea la turneul final al Campionatului Naţional.

Alb-violeţii s-au clasat pe locul secund al grupei A1 după ce a pierdut, scor 57-70, cu LPS Bihorul CSM 1 Oradea, dar le-a învins pe CSM Târgu Mureş (88-43) şi CN Aurel Vlaicu Bucureşti (68-60). Oradea a câştigat grupa cu 12 puncte, în timp ce celelalte formaţii au acumulat câte 8 puncte, timişorenii fiind avantajaţi de rezultatele directe.


Bănăţenii chiar au fost lipsiţi de un jucător foarte important la acest turneu – Ştefan Horga fiind accidentat.

Turneul final U18 se va disputa în perioada 11-15 mai, într-o localitate ce urmează a fi stabilită. Vor participa: LPS Bihorul Oradea, ABC Laguna București, Dinamo CSS 6 București, CSS A Târgoviște (câștigătoarele grupelor din faza a patra a campionatului), SCM OHMA Timișoara, CSU Știința Slam A București, Steaua București şi U-BT Cluj-Napoca (calificate de pe locurile secunde).

„Sunt foarte fericit pentru această realizare! Am intrat în acest turneu cu un mare deficit de coșuri primite la cel de-al șaselea turneu. Am fost singura echipă fără victorie la turneul precedent. Perioada de o lună dintre cele două turnee a fost una cu multe probleme, cu accidentări, cu jucători bolnavi, la care s-au adăugat tezele de la școală ale băieților, precum și alte probleme. Le-am spus jucătorilor în pregătirea pentru acest turneu că trebuie să ne relaxăm, să arătăm ca o echipă care știe ce vrea și să facem jocul cel mai bun pe care putem să-l facem…”, a spus Radenko Toroman, antrenorul SCMT U18.

Sezonul acesta şi SCMT U15 a evoluat la turneul final naţional, disputat la Târgovişte la finele lui martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.