STPT, amendată de Protecția Consumatorului. Ce probleme au fost constatate

STPT, amendată de Protecția Consumatorului. Ce probleme au fost constatate

2
DISTRIBUIȚI

În 31 martie, a avut loc un control al inspectorilor de la OPC în mijloacele de transport în comun din Timișoara.

Atât OPC cât și STPT nu au informat despre control și amendă. Informația a fost scoasă la iveală de viceprimarul liberal Cosmin Tabără, care în ședința de miercuri a Consiliului Local Timișoara i-a atras atenția omologului său de la USR, Ruben Lațcău, responsabil de STPT, să aibă mai multă atenție pentru că societatea a fost amendată pentru mizeria din mijloacele de transport în comun.

Acțiunea din 31 martie a constat în verificarea curățeniei din mijloacele de transport în comun și a punctualității în stații.


În timpul acțiunii de control, comisarii OPC au constatat următoarele: scaune murdare, covoare cauciucate din troleibuze rupte și scaune rupte în autobuzele articulate.

„Toate aceste probleme constatate au fost remediate în două zile de la data primirii procesului verbal, amenda fiind de 10.000 lei, sau 1.000 lei (jumătate din minimum), achitabil în 15 zile.

Menționăm că, în ultimele șase luni, au fost curățate scaunele din toate cele 30 de tramvaie Armonia, au fost schimbate o parte din scaunele rupte din autobuzele articulate și au fost polișate exterior toate autobuzele și troleibuzele. Această acțiune va continua și în perioada următoare”, au transmis reprezentanții STPT.

Pentru menținerea curățeniei din mijloacele de transport în comun sunt efectuate acțiuni de curățenie și igienizare în fiecare zi.

„Din momentul preluării mandatului de director general provizoriu de către Patriciu Rușeț a început curățarea scaunelor din mijloacele de transport în comun cu o firmă specializată, au fost înlocuite scaunele rupte și au avut loc mai multe acțiuni pentru îmbunătățirea curățeniei.

Suntem conștienți de importanța curățeniei din mijloacele de transport în comun, motiv pentru care acțiunile de igienizare și curățenie vor primi o atenție mult mai mare din partea conducerii societății”, au mai precizat reprezentanții STPT.

2 COMENTARII

  1. Cand l-ati votat pe Fritz voiati/visati curatenie ca in Germania ! Na, acum STPT ia amenda pentru mizerie. La propriu. Cine a mers cu STPT stie mai bine cata mizerie poate sa fie.

  2. nu zic ca-i curat acum, dar fix la fel era si inainte si nu a luat nimeni amenda :)) dar na depinde ce partid amendeazaa, ce partid incaseaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.