Viva la Rock: Marco Mendoza a susținut un concert memorabil la Timișoara

Viva la Rock: Marco Mendoza a susținut un concert memorabil la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Orice spectacol susținut de artistul american Marco Mendoza trece adesea de noțiunea unui simplu concert în care cineva pe scenă încearcă să-și vrăjească asistența din sală. Dincolo de talentul său în mânuirea bass-ului, poveștile haioase sau giumbușlucurile care le face non-stop pe scenă, Marco reușește să captiveze publicul cu o energie pozitivă pe care o degajă prin toți porii săi. La fel a fost și joi seara la Timișoara, la Casa del Retro, unde artistul american a oferit o porție sănătoasă de „showtime“, la fel ca și cartea lui cu același titlu.

Din meniul serii n-au lipsit incursiunile în albumele sale solo, primul cântec al show-ului fiind titlul celui mai recent album -„Viva la Rock” – scos, vorba artistului, „înainte de corona-party“. Printre piese spectatorii au putut afla că astăzi 15 aprilie artistul american a lansat primul său single, „Take it to the limit“, care se va regăsi pe viitorul album. N-au lipsit nici câteva cântece binecunoscute și nici chiar un inedit refren al piesei „Give peace a chance“, celebrul imn anti-război compus de John Lennon, care a fost fredonat împreună cu spectatorii concertului. Desigur, tobarul Kyle Hughes și chitaristul Ivan Keller au fost și ei la înălțime, iar seara a fost colorată pe deplin și de prestația timișorenilor de la The Blues Doctors. Dealtfel, Marco și-a făcut „încălzirea“ cântând alături de The Blues Doctors, iar mai târziu Bogy Nagy și Cătălin Voișian au cântat în diferite momente ale show-ului susținut de trupa lui Marco Mendoza.

Deloc surprinzător, publicul timișorean a fost „cuminte“ pe parcursul serii manifestându-se cu adevărat ca la un concert memorabil rock doar spre final, iar bis-ul serii a fost incendiar. La fel ca și în cele patru apariții precedente în orașul nostru, după spectacol, Marco Mendoza a făcut poze cu fanii săi și a semnat autografe pe CD-uri. La fața locului, cei interesați au avut ocazia să achiziționeze și cartea biografică „Showtime“, un volum apărut în ediție limitată care acoperă cronologia carierei muzicianului, de la perioada petrecută în Mexic la cântatul cu câteva din cele mai faimoase trupe rock și mărturii inedite din partea unor nume ca Ted Nugent, Tommy Aldridge, Neal Schon sau Dolores O’Riordan.

Turneul lui Marco Mendoza continuă în această seară la Arad, la club Flex (15 aprilie), urmând ca sâmbătă 16 aprilie artistul să susțină un concert în Craiova.


În a doua parte a turneului său european, Marco Mendoza va mai poposi în țara noastră, pe 11 mai la București, 12 mai Constanța, 13 mai Baia Mare, 14 mai Sibiu și în 15 mai la Oradea.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.