Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai. Peste 8,4 milioane de chestionare au...

Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai. Peste 8,4 milioane de chestionare au fost completate până acum

0
DISTRIBUIȚI

Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai, a anunțat vineri Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS).

Potrivit președintelui INS, autorecenzarea a fost un succes, până acum fiind completate online peste 8,4 milioane de chestionare.

„Pe parcursul derulării autorecenzării, în general media de finalizare a chestionarelor a fost 110.000 la nivelul unei zile, cu anumite ciclicități pe parcursul unei săptămâni.


Din fericire, în ultimele două săptămâni rezultatele au fost cu totul spectaculoase, cu o precizare că în ultima săptămână nivelul de autorecenzare a fost la peste 440.000 – 450.000 de chestionare finalizate”, a declarat Tudorel Andrei.

Acesta a anunțat că perioada de autorecenzare, care inițial trebuia să se termine în 15 ami, a fost prelungită până în 27 mai.

„Cel puțin două criterii ne-au dus la analizarea unei asemenea situații: în primul rând interesul populației și iî al doilea rând o posibilă cale de reducere a costurilor recensământului populației și locuințelor”, a adăugat președintele INS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.