Timișoreanca Antonia Rădulescu a lansat o nouă melodie, „Perfect Lie”

Timișoreanca Antonia Rădulescu a lansat o nouă melodie, „Perfect Lie”

0
DISTRIBUIȚI

Antonia Rădulescu a lansat o nouă piesă care poartă titlul de „Perfect Lie”, melodia tinerei soliste timișorence în vârstă de 17 ani urmând să se regăsească pe albumul de debut.


În luna noiembrie a anului trecut Antonia Rădulescu a lansat piesa „Love Catharsis”, care a fost remarcată și de platforma internațională de promovare a telentelor R mas din Mexic.

Antonia Rădulescu a apărut pe scena muzicală la o vârstă fragedă, descoperindu-și vocea participând la diverse evenimente, concursuri și festivaluri, și postand cover-uri pe Youtube. A experimentat diverse stiluri muzicale, a făcut o impresie foarte bună și a primit numeroase premii și aprecieri. Născută la Timișoara, a început să ia cursuri de pian și tehnică vocală din copilărie, iar mai apoi a învățat să cânte la chitară și ukelele. La doar 12 ani, a compus și interpretat primele două piese la StundentFest 2017. Antonia Rădulescu, ca artist independent, a lansat în anul 2020, la 15 ani, primele ei trei piese „Nobody”, „5 Streets Away” și „Christmas Dream”, scrise și compuse de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.