Jazz de Timișoara: formația JazzyBIT a lansat un videoclip pentru o piesă...

Jazz de Timișoara: formația JazzyBIT a lansat un videoclip pentru o piesă din cel mai recent album al lor, „Drive”

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană JazzyBIT a lansat un nou videoclip pentru piesa Chill Trip de pe cel mai recent material discografic al lor numit Drive. Clipul a fost înregistrat live în studioul on.set.hdv de către Amalia Gaiță și Cristina Precupaș și a fost mixat și masterizat de Cristian Sol Faur la Consonance Studio.

De-a lungul celor 12 ani de existență, trupa timișoreană trupa a adunat peste 300 de concerte în 20 de țări din întreaga lume, printre acestea numărându-se China, Mexic, Serbia, Quatar, Ungaria, Austria, Bulgaria, Statele Unite ale Americii, Olanda, Suedia, Anglia, Cehia, Lituania, Coreea de Sud, Italia, Franța și Bosnia.

Primul recital al formației alcătuite din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) a avut loc în data de 2 februarie 2012, iar doi ani mai târziu muzicienii au lansat albumul de debut „Touch the Sky”.


Cel de-al doilea material discografic JazzyBIT „Horizon“, a fost lansat tot în data de 2 februarie dar în 2016, iar în luna mai a anului 2022 trupa a susținut un concert de lansare a celui de-al treilea album discografic, „Drive”.

Spectacolul care a marcat aniversarea a 12 ani de existență a formației JazzyBIT, a avut loc în luna februarie, unde băieții i-au avut invitați pe Johnny Kui, solistul și chitaristul formației Dincolo de Ziduri. dj k-LU și Octavian Horvath (Implant pentru Refuz și Blazzaj). Următorul concert al timișorenilor va avea loc duminică 19 mai la Oradea în cadrul manifestării Festum Varadinum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.