Cel mai recent bilanț al pandemiei în Timiș. Opt pacienți COVID-19 în...

Cel mai recent bilanț al pandemiei în Timiș. Opt pacienți COVID-19 în continuare la Terapie Intensivă, a apărut un nou focar

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 33 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 765 teste efectuate (din care 497 teste rapide).

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 0,29 (față de 0,29 ieri și 0,30 duminică), rata de infectare cu coronavirus în județ păstrând deja tendința descrescătoare de 59 de zile consecutive.

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 35 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți opt pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă.


În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.039 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat astăzi apariția unui nou focar, care se află în supraveghere epidemiologică, cu patru cazuri printre pacienții unei secții de la Spitalul Județean din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.