CSC Dumbrăviţa a câştigat seria a 8-a a Ligii 3. CSC Ghiroda...

CSC Dumbrăviţa a câştigat seria a 8-a a Ligii 3. CSC Ghiroda are adversar mai greu în semifinalele barajului – CSM Reşiţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

Revelaţia C8 în această primăvară, CSC Dumbrăviţa va întâlni în semifinala barajului de promovare în Liga 2 a doua clasată din C7, CSM Deva. Alb-verzii au remizat azi cu Lipova acasă şi şi-au asigurat locul 1 în serie la finalul play-off-ului.

Pe poziţia secundă s-a clasat tot o timişeană în seria de nouă formaţii compusă doar din grupări din Timiş şi Arad.


Astfel, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii va întâlni puternica CSM Reşiţa, formaţie pregătită de Dan Alex şi câştigătoarea seriei a 7-a.

Dumbrăviţenii au făcut 1-1 acasă cu Şoimii Lipova astăzi, în runda a 9-a, ultima a play-off-ului Ligii 3. Dragan Paulevici, selecţionat pentru Europeanul de minifotbal, a egalat cu capul în minutul 53, după ce oaspeţii au deschis scorul în prima repriză. Dumbrăviţa a acumulat 47 de puncte.

Alb-verzii puteau fi depăşiţi de conjudeţenii de la Ghiroda, care au învins la Chişineu Criş, cu 1-0, prin golul lui Cristi Grancea. Galben-albaştrii au acumulat 46 de puncte.

Miercuri, 25 mai, de la ora 18:00, Ghiroda primeşte replica Reşiţei, în prima manşă a semifinalei de baraj. Câştigătoarea va înfrunta echipa care progresează din „dubla” CSM Deva – Dumbrăviţa, care are în aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, programat turul în judeţul Hunedoara. Doar una dintre cele patru va promova astfel în „B” iar cărăşenii sunt de departe favoriţi. CSMR-ul a avut un avans de 20 de puncte faţă de deveni în C7 la final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.