Șoc pentru un șofer de TIR pe autostrada A1. Imediat a sunat...

Șoc pentru un șofer de TIR pe autostrada A1. Imediat a sunat la 112

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

12 cetăţeni din India, Afganistan și Pakistan au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră într-un automarfar de pe autostrada A1 în urma apelului de urgenţă făcut de şoferul autovehicului.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, din cadrul Inspectoratului de Poliției al Județului Timiș, din cadrul Secţiei Regională a Poliţiei Transporturi Timişoara și din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru solicitanții de Azil Timișoara, i-au depistat pe migranţii care doreau să părăsească ilegal ţara marţi, 17 mai, în jurul orei 7.30.

Cel care a dat alarma a fost chiar şoferul automarfarului în care au fost descoperiţi cetăţenii asiatici, aceştia se aflau ascunşi în interiorul mijlocului de transport.


În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Afganistan și Pakistan, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil.
După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi, informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.