Steve Shennan și-a prelungit contractul cu SCM USAMVB Timişoara. Un alt proaspăt...

Steve Shennan și-a prelungit contractul cu SCM USAMVB Timişoara. Un alt proaspăt câştigător al Cupei şi-a anunţat retragerea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM USAMVB Timişoara a anunţat azi prelungirea cu un an şi jumătate a înţelegerii cu experimentatul Stephen Shennan. În schimb, un alt component important al „leilor”, Andrei Rădoi şi-a anunţat retragerea din rugby!

„Prelungirea contractului a fost o decizie ușoară pentru mine. Timișoara este singura echipă la care am jucat în România, iar orașul a devenit a doua casă pentru mine. În plus, a contribuit atmosfera foarte bună din lot, care s-a și văzut în cele mai recente rezultate”, a declarat Shennan (31 ani), sportiv originar din Noua Zeelandă. Totodată cetăţean român, acesta a debutat la lotul naţional încă din 2016. Cvadruplul campion naţional cu trupa de pe Bega speră acum să facă parte din lotul „Stejarilor” la următorul CM.

„MULŢUMESC RUGBY!”

Un alt proaspăt câştigător al Cupei României cu SCM, Andrei Rădoi (35 ani), a decis să se retragă din rugby. Motivul principal par să fie accidentările suferite în ultima perioadă.

„Dupa cei ,,7 ani de acasă,, a început rugbyul, sport care mi-a fost părinte, m-a educat, m-a purtat in lume, m-a clădit, mi-a dat oportuniăţi, aspecte care au devenit viaţa mea, până acum la cei 35 de ani”
Acest sport minunat are principii puternice, iar unul din ele este ONESTITATEA.


M-am uitat atent in oglindă şi onest m-am gandit: NU CONTEAZA PE CINE AI ÎN FAŢĂ, CONTEAZA PE CINE AI ALĂTURI, iar acum Andrei Rădoi, nu mai este acel Rădoi de care colegii pot spune acest aspect. Accidentările nu mă lasă să le fiu alaturi aşa cum eu îmi doresc şi cum eu i-am obişnuit.
De aceea am ales sa pun ghetele in cui. Şi nu oricum aşa cum v-am obisnuit mereu: termin plin de mândrie că am făcut ultimul pas de pe terenul de rugby cu medalia la gât!
Sunt recunoscător pentru toate experienţele traite în toţi aceşti 28 de ani de sport! Toate aceste experiente, bune sau rele m-au ajutat sa fiu RADOI ANDREI de azi!, a scris Rădoi pe pagina sa.

Sportivul a continuat prin a mulţumi tuturor care i-au fost alături pe parcursul carierei, inclusiv ultimului antrenor, Vali Calafeteanu, alături de care a câştigat şi din postura de coleg, cât şi fiindu-i „elev” la acest ultim trofeu, Cupa României din 2022. De precizat că Rădoi pare acum dedicat noii cariere din industria fitness-ului, fiind totodată şi personal trainer.

Foto: Andrei Rădoi / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.