Şoc la Politehnica înaintea reuturului barajului de la Braşov. Antrenorii şi administratorul...

Şoc la Politehnica înaintea reuturului barajului de la Braşov. Antrenorii şi administratorul delegat sunt OUT

0
DISTRIBUIȚI
Nicolae Croitoru

Politehnica Timişoara a fost pe un butoi de pulbere din cauza rezultatelor din ultima perioadă şi a posibilităţii de a retrograda în „C”. Deciziile importante au venit astăzi, cu cinci zile înaintea reuturului cu FC Braşov. Antrenorul principal Nicolae Croitoru şi administratorul delegat Florin Iacob şi-au încetat colaborarea cu alb-violeţii.

Nicu Croitoru şi „secundul” Lucian Dobre au demisionat, în timp ce clubul a încetat colaborarea cu fostul agent de jucători.


De altfel, Florin Iacob a fost poate cel mai hulit de fani din cauza trecutului ca impresar şi al contextului actual nefericit.

„Au fost două perioade distincte. O primă perioadă, aş spune eu bună, în care lucrurile arătau că suntem pe drumul normal, după care, cel puţin după finalul sezonului regular, lucrurile au arătat total diferit. Îmi pare rău, cu siguranţă cu toţii ne-am dorit să obţinem mai mult, am muncit, dar acesta este fotbalul… Doresc echipei multă baftă la jocul de sâmbătă cu Braşovul şi baftă, bineînţeles, în continuare!”, a declarat Nicolae Croitoru cu ocazia despărţirii.

Antrenorul din Târgovişte a obţinut doar cinci victorii în campionat, dar a avut un parcurs interesant în Cupă, cel mai bun al actualei echipe, când a atins sferturile de finală ale competiţiei, meci pierdut la penalty-uri cu FC Argeş. Tehnicianul promovase în 2015 cu Chindia în „B” şi le mai antrenase în cariera sa pe FC Pucioasa şi Urban Titu.

Toni Foale şi Ignea, „interimari”

Sâmbătă, la Braşov, pentru retur, care începe de la 2-1 pentru gazde, pe banca echipei revine din postura de „principal” interimar, Antonio Foale. Acesta a mai stat şi sezonul acesta pe bancă în aceeaşi funcţie pentru duelul cu Brăila din sezonul regular (scor 2-0). Interesant e că „secundul” interimar pentru acest joc, ultimul al sezonului pentru Poli, va fi mijlocaşul Alin Ignea, care vrea să urmeze o carieră de antrenor.

Poli (sau Braşov) mai are o şansă de a rămâne în „B”, „nesportiv”, prin abandonul celor de la Gaz Metan şi/sau Academica Clinceni, formaţii retrogradate din Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.