Timișean care transporta migranți cu o mașină cu numere false, trimis în...

Timișean care transporta migranți cu o mașină cu numere false, trimis în judecată

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a anunțat că procurorii au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a doi inculpați.

Unul dintre bărbați, A.A.C.L., este acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, în timp ce pentru al doilea, Y.Y., lista acuzațiilor este mai lungă: trafic de migranți, trecere frauduloasă a frontierei de stat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.

„În fapt a fost reținut că în data de 23 martie 2022, în scopul obținerii unor foloase patrimoniale, fiecare inculpat ar fi transportat, în calitate de șofer, câte cinci migranți care ar fi intrat ilegal în România, cu scopul de a ajunge în țări din vestul Europei, punându-le viața în pericol.


Totodată, în sarcina inculpatului Y.Y., procurorii au reținut că transportul migranților l-ar fi realizat conducând pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat, având aplicate plăcuțe cu numere false de înmatriculare”, spune comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.