Sorin Grindeanu: Aeroportul Timişoara primeşte ajutor de stat pentru pierderile din pandemie

Sorin Grindeanu: Aeroportul Timişoara primeşte ajutor de stat pentru pierderile din pandemie

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-785716253">

„Traian Vuia” Timişoara se numără printre cele şase aeroporturi din ţară care va primi sprijin de la autorităţi ca „să depășească pierderile suferite în perioada pandemiei de COVID 19!”.

„Am aprobat astăzi, în Guvern, un Memorandum prin care acordăm ajutoare de stat în valoare de peste 21,3 milioane de lei pentru 6 aeroporturi care au înregistrat în 2019 un tranzit cuprins între 200.000 și 3 milioane de pasageri.

Ajutoarele de stat vor fi acordate sub formă de subvenții alocate prin bugetele instituțiilor (în coordonarea cărora se află) până la data de 24 decembrie 2022, în baza unor măsuri de sprijin economic luate de Comisia Europeană”, a anunţat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Conform acestuia, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii va aloca aceste sume pentru aeroportul Timișoara, iar Consiliile județene vor aloca sumele necesare aeroporturilor din Iași, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.