Un șofer a intrat în Piața Unirii cu BMW-ul împrumutat, apoi a...

Un șofer a intrat în Piața Unirii cu BMW-ul împrumutat, apoi a abandonat mașina aproape de sediul Poliției Locale Timișoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un BMW a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce tura motorul în Piața Unirii, zonă pietonală din centrul Timișoarei. Polițiștii locali au descoperit că cel aflat la volan împrumutase mașina de la o cunoștință, iar apoi a abandonat-o chiar în zona sediului Poliției Locale, într-un loc unde parcarea este interzisă.

„Polițiștii locali au observat marți seara, în jurul orei 18:00, un autoturism marca BMW care a intrat pe strada pietonala Regimentul 5 Vânători, a pătruns în Piața Unirii, unde a făcut un viraj brusc, turând motorul, s-a întors ieșind ulterior pe strada Oituz, punând astfel în pericol persoanele care se deplasau pe jos în zonă.


Imediat s-a acționat pentru identificarea proprietarului mașinii, cu numere de Timișoara, stabilind că aceasta aparține unei tinere, care a declarat că a împrumutat autovehiculul unei alte persoane, cu care nu a semnat un contract, și că nu știe ce s-a întâmplat în zona centrală a orașului. Ulterior, polițiștii locali au găsit mașina cu geamurile deschise și ușor avariată abandonată, pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului Poliției Locale, motiv pentru care a fost anunțat despre acest caz și Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

În această dimineață, autovehiculul a fost ridicat și transportat la sediul SPAPP-Timpark, deoarece se afla pe o bandă de mers, în zona indicatorului „Oprirea interzisă”. Urmează acum să fie identificat cu certitudine conducătorul auto, care riscă sancțiuni pentru pătrunderea în zona cu accesul interzis, turarea motorului și oprirea într-o zonă în care nu este permis acest lucru.

1 COMENTARIU

  1. În Ungaria îl aresta direct. Rominia e Raiul derbedeilor. Disoluția ordinii gratie Politiei și instituțiilor statului conduse doar de oameni INCOMPETENTI și NEPASATORI, puși în fruntea lor de PARTIDELE putrede de corupte

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.