CSM Lugoj a mai adus o jucătoare internaţională care a evoluat în...

CSM Lugoj a mai adus o jucătoare internaţională care a evoluat în Rusia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: worldofvolley.com

Echipa de volei feminin din A1 continuă să se întărească pentru noul sezon. Ultima venire anunţată la CSM Lugoj e cea a sârboaicei Sara Lozo, care la fel ca jucătoarea moldoveancă transferată în această vară, a jucat ultima dată în campionatul Rusiei.

Sara Lozo (25 ani) e o componentă a naționalei țării vecine şi acoperă postul de atacant secund. Dacă Aliona Martiniuc a jucat pentru formaţia din Tula, Lozo vine de la Proton Saratov, tot din Rusia.

Noua sportivă a Lugojului a evoluat în Turcia, Kazahstan și Serbia, fiind distinsă cu numeroase premii individuale: cel mai bun serviciu, cel mai bun atacant secund, cea mai bună primire.


Cifre excelente a avut și anul trecut.

CSM Lugoj anunţă de asemenea că a încheiat negocierile și cu al doilea coordonator care va evolua la Lugoj, însă numele va fi comunicat după semnarea contractului. „Continuăm negocierile pentru un jucător pe postul de centru, astfel încât rămâneți aproape. P:S. Astăzi, după ora 13, ne aflăm și adversarul din cupele europene, deci ne mai citim într-o nouăpostare mai spre seară…”, se mai arată în comunicatul clubului de pe Timiş.

Ieri, timişencele au anunţat atât transferul Alionei Martiniuc, cât şi al alte sârboaice – Tanja Grbic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.