Un nou scandal în PNL Timiș – primarul Lugojului riscă excluderea din...

Un nou scandal în PNL Timiș – primarul Lugojului riscă excluderea din partid. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

Un nou scandal în PNL Timiș de data aceasta cel intrat în atenția conducerii filialei fiind primarul din Lugoj, Claudiu Buciu, unul dintre cei mai vocali contestatari ai lui Alin Nica.


Printr-un comunicat de presă, în această dimineață, liberalii au anunțat că ”Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei județene PNL Timiș se va întruni săptămâna viitoare pentru a analiza activitatea lui Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj. Ședința este organizată după ce, ieri, Claudiu Buciu a desființat Casa de Cultură a Municipiului, Școala de Arte „Remus Tașcău”, Galeria de Artă și Serviciul de Administrare a Cinematografului Bela Lugosi”.

Alin Nica a declarat că  „din punctul meu de vedere, ce a făcut Claudiu Buciu la Lugoj este un abuz și o nerespectare a valorilor liberale care promovează cultura și dialogul civic. Voi cere în cadrul BPJ, cel puțin suspendarea pe 6 luni”.

Conform comunicatului de presă ”sancțiunea care îi va fi aplicată va fi supusă dezbaterii Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei județene PNL Timiș, Claudiu Buciu riscând chiar și excluderea din partid. Totodată, va fi analizată activitatea consilierilor locali ai PNL Lugoj și rezultatele organizației municipale a PNL Lugoj”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.