Două intervenții ale salvamontiștilor într-o oră, pentru două ATV-uri răsturnate. O tânără...

Două intervenții ale salvamontiștilor într-o oră, pentru două ATV-uri răsturnate. O tânără a căzut într-o râpă adâncă de 100 de metri

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii hunedoreni au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unei tinere de 22 de ani care a căzut cu ATV-ul într-o râpă din zona Toplița, la 100 de metri adâncime. Salvatorii au avut, tot sâmbătă, un alt caz, la Petroșani, unde un ATV s-a răsturnat peste un bărbat de 70 de ani.

Sâmbătă, la 112 a fost anunțat faptul că o persoană a căzut cu un ATV într-o râpă adâncă de aproximativ 15 metri, din municipiul Petroșani.


Pentru a ajunge acolo, din cauza terenului accidentat, salvatorii au mers pe jos aproape 2 kilometri, transportul echipamentelor și accesoriilor necesare salvării presupunând un efort susținut.

La locul evenimentului, ATV-ul era răsturnat peste bărbatul în vârstă de 70 de ani.

Pompierii au scos victima, care mai apoi a fost transportată la Spitalul din Petroșani, de către echipajul SMURD.

După aproximativ o jumătate de oră, alarma a sunat și la Detașamentul Hunedoara, un accident similar petrecându-se în localitatea Toplița. De acestă dată, victima, o tânără în vârstă de 22 de ani, a alunecat în râpă cu ATV-ul, mai bine de 100 de metri. După ce a fost localizată de către salvatori, femeia a fost ridicată, folosindu-se o targă și o saltea, până la echipajul de prim-ajutor, unde a fost evaluată medical.

Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul din Hunedoara, cu ambulanța SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.