Membru USR, exclus din partid pentru „acuze nefondate și nedovedite față de...

Membru USR, exclus din partid pentru „acuze nefondate și nedovedite față de acțiunile întreprinse de administrația municipiului Timișoara”

7
DISTRIBUIȚI

USR

Dorel Focșa, membru al USR Racovița, a fost exclus din partid după mai multe comentarii făcute pe un grup de comunicare internă al partidului în care critică administrația Fritz în mod incorect, conform colegilor care l-au „executat”. Decizia conducerii județene este motivată de ideea că „în deplină cunoștință de cauză și într-un mod calculat și premeditat, caută să dezechilibreze filiala județeană, să compromită încrederea membrilor și a publicului”, a transmis renasterea.ro.

„Modul în care pârâtul a ales să se comporte în raport cu filiala din care face parte și cu colegii să denotă un efort constant și calculat de sabotare și denigrare care depășește cu cu mult ideea de critică constructivă.


Domnul Foșca menține, într-un mod artificial, un climat ostil și de neîncredere între membrii USR și organele statutare ale organizației. Prin repetarea constantă, pe grupul de comunicare al partidului, a unor acuze nefondate și nedovedite față de acțiunile întreprinse de administrația municipiului Timișoara, de colegii săi din Consiliul Local Timișoara și de diferiți membri USR, domnul Foșca, în deplină cunoștință de cauză și într-un mod calculat și premeditat, caută să dezechilibreze filiala județeană, să compromită încrederea membrilor și a publicului în filiala locală USR Timișoara, în filiala județeană USR Timiș și în liderii democratic aleși ai acesteia”, se spune în decizia Biroului Județean al USR Timiș, obținută de renasterea.ro.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.