Curtea de Apel Timișoara, pedeapsă mai blândă pentru interlopul care a lovit...

Curtea de Apel Timișoara, pedeapsă mai blândă pentru interlopul care a lovit un polițist

1
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara s-a arătat mai îngăduitoare cu interlopul Adrian Herlaș, care a lovit un polițist. Incidentul s-a petrecut, la începutul lunii februarie, la Iulius Mall Timișoara.


Polițiștii care erau în misiune, in parcarea subterană au observat, în jurul orei 22,15, doi bărbați care se certau și au intervenit să aplaneze conflictul. Scandalagiii s-au despărțit, numai că unul dintre ei s-a întors și brusc l-a lovit pe unul dintre ofițeri, un comisar de la secția 4. Polișistul, care era echipat cu vestă inscripționată, a fost doborât la pământ de lovitura primită prin surprindere. Agresorul a fost, la scurt timp, încătușat de ceilalți polițiști.

În primă instanță, Herlaș a mers pe procedura simplificată, recunoscând faptele și a fost condamnat la un an de închisoare cu executare. A contestat sentința, iar Curtea de Apel Timișoara a stabilit ca pedeapsa de un an să rămână, dar să fie suspendată sub supraveghere pentru o perioadă de trei ani.  De asemenea, Herlaș este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 zile, laConsiliul Local al comunei Dumbrăviţa sau la Consiliul Local al Municipiului Timişoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.