Razie a polițiștilor în zona unui festival desfășurat la marginea Timișoarei. Sute...

Razie a polițiștilor în zona unui festival desfășurat la marginea Timișoarei. Sute de mașini controlate și persoane legitimate

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier și cei din cadrul celor cinci secții urbane din Timișoara au desfășurat ieri, în intervalul orar 18:00 – 2:00, o acțiune în zona festivalului Vest Fest, „pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, fiind executate măsuri specifice în vederea prevenirii activităților infracționale, precum și creșterii vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal”.

Polițiștii au controlat 526 de autovehicule și au legitimat 604 persoane.


Au fost efectuate 201 testări cu aparatul etilotest și 13 cu aparatul drugtest.

„În urma activităților efectuate au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au constatat două infracțiuni (una pentru conducerea sub influența alcoolui și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive). Totodată, au fost reținute șase permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Timiș.

„Pe Calea Torontalului din Timișoara a fost depistat un conducator auto ce se afla sub influența substanțelor interzise (amphetamine). De asemenea, tot pe Calea Torontalului din Timișoara, a fos depistat un conducator auto, circulând sub influența băuturilor alcoolice, având 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au exemplificat polițiștii. În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal.

IPJ Timiș a mai transmis că în acest weekend „polițiștii rutieri se vor afla pe străzile din județ în vederea prevenirii și combaterii abaterilor rutiere”.

1 COMENTARIU

  1. se goneste cu suta fara pic de greață. pe toate bulevardele.
    mai ales motociclistii ăia zgomotoși.
    asta e TUPEU de derbedei si POLITIA ASISTĂ NEPASATOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.