Alertă în vestul ţării. Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu de...

Alertă în vestul ţării. Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu de vegetaţie periculos UPDATE 3 Bilanţul pagubelor

0
DISTRIBUIȚI

Situaţie periculoasă la ieşirea din municipiul Arad spre localitatea Şofronea. Un incendiu de vegetaţie uscată a cuprins baloţi de paie şi riscă să se propage şi la culturile agricole din zonă.

În aceste momente, pompierii intervin cu forțe și mijloace ale Detașamentului Arad, două autospeciale de stingere, respectiv SVSU Șofronea – un echipaj SMURD.

Intervenția este în dinamică. Vom reveni cu detalii.

UPDATE Incendiul se manifestă pe o suprafață de cinci hectare de miriște, vegetație uscată și culturi agricole. În sprijinul echipajelor prezente intervine încă o autospecială a Detașamentului Arad și SVSU Curtici. De asemenea, Primăria Iratoşu pune la dispoziție forțelor, un tractor și o cisternă cu apă.

UPDATE 2 Incendiul a fost localizat.


Se acționează pentru stingere.

UPDATE 3 În urma incendiului au ars cinci hectare de vegetație uscată, două hectare de grâu și 75 de baloți de paie. Intervenția pompierilor a făcut ca focul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, fără a se propaga la restul culturilor agricole. De asemenea, pompierii arădeni au salvat din calea focului și cinci hale aflate în proximitate.
Cauza probabilă de producere a incendiului: “jar, scântei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.