Amenzi de peste 9.000 de lei în weekend pentru cluburi gălăgioase şi...

Amenzi de peste 9.000 de lei în weekend pentru cluburi gălăgioase şi motoare turate

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Locală Timişoara a „vizitat” în acest weekend mai multe cluburi din oraş, precum şi persoane fizice, pe care le-au sancţionat pentru tulburarea liniştii publice. S-au acordat amenzi de peste 9.000 de lei pentru cei care au dat muzica prea tare sau au turat motoarele.

Polițiștii locali au acționat şi în acest weekend în localuri, precum şi pentru a detecta persoanele care au tulburat liniștea publică prin muzica dată la maxim. „Trei societăți comerciale care nu au ținut cont de faptul că muzica la intensitate ridicată provoacă disconfort cetățenilor care locuiesc în zonă au fost sancționate în nopțile de vineri spre sâmbătă și sâmbătă spre duminică.


Este vorba despre societatea Chachassa TSM, de pe strada Eugeniu de Savoya, societatea M&M Gastro Gardens, tot de pe strada Eugeniu de Savoya și Rainbow SRL, de pe strada Liviu Rebreanu, care au primit sancțiuni între 500 și 1.500 de lei, conform Legii 61/1991 republicată.

Un cetățean care a închiriat localul Ciocârlia, de pe strada Avram Imbroane, a fost, de asemenea, sancționat cu 1.500 lei pentru că a dat muzica prea tare deranjând mai mulți locuitori, la fel și un alt timișorean, care a închiriat localul Amado Tours, de pe str. Polonă. Două persoane care au tulburat liniștea locuitorilor de pe strada Școlii, prin muzică la intensitate ridicată, la un priveghi, au fost de asemenea, sancționate cu 1.500 lei”, se arată în comunicatul Poliţiei Locale.

Tot pentru deranjarea cetățenilor pe timp de noapte, de această dată prin turarea motorului și efectuarea de difturi prin frânări bruște pe loc, a fost sancționat un tânăr de 21 de ani. Acesta a primit o amendă de 800 lei conform HCL 371/2007, „deoarece s-a distrat în acest fel în pasajul de la Iulius Town”. Sancțiunile totale s-au ridicat la 9.300 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.