Bătrân ucis în propria locuință de un necunoscut care l-a jefuit

Bătrân ucis în propria locuință de un necunoscut care l-a jefuit

0
DISTRIBUIȚI

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 88 de ani a fost găsit, luni seara, de membrii familiei. Aceștia au încercat să ia legătura telefonic cu el, iar când au văzut că nu răspunde s-au deplasat la apartamentul său din cartierul Vlaicu, a transmis aradon.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, efectuează cercetări pentru identificarea și prinderea celui/celor care a/au comis crima.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, prev.


de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către autor necunoscut. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11 iulie 2022, în locuinţa sa situată în municipiul Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul feţei, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase două telefoane mobile şi sume de bani. Urmărirea penală continuă în vederea identificării autorului faptelor şi a stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii acestora. În cauză a fost începută urmărire penală «in rem»”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.