Încă cinci migranţi ilegali depistaţi de poliţiştii locali din Timişoara

Încă cinci migranţi ilegali depistaţi de poliţiştii locali din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Noi cazuri de migranţi, proveniţi din aceeaşi zonă a Asiei, au fost înregistrate la Timişoara şi ieri noapte.


De această dată un număr de cinci indieni cu actele în neregulă au fost depistaţi de Poliţia Locală în zona Spitalului „Louis Ţurcanu”.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a orașului au depistat azi noapte, în jurul orei 12 noaptea, în zona Spitalului de Copii Louis Țurcanu, un grup de cinci bărbați care păreau a fi migranți și care, la observarea patrulei, au devenit agitați. Imediat, polițiștii locali au trecut la verificarea acestora, stabilind că provin din India, au vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, și nu dețineau acte de ședere în România, declarând că au trecut ilegal frontiera.

Cei cinci au fost preluați din stradă și predați Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Anul acesta polițiștii locali aflați în patrulare au depistat zeci de astfel de persoane în zone precum Parcul Pădurice, Iulius Town, Gara de Nord, Calea Sever Bocu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.