Un bărbat dat dispărut, găsit decedat sub un copac din Dumbrăviţa

Un bărbat dat dispărut, găsit decedat sub un copac din Dumbrăviţa

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1344471818">

Un bărbat dat dispărut încă de vineri a fost găsit decedat în această seară în localitatea Dumbrăviţa, lângă Timişoara. Poliţia a fost alertată printr-un apel la 112 şi a găsit corpul fără suflare al lui Gheorghe Ionică (57 ani) sub un copac de pe un teren aflat pe strada Petofi Sandor.

Apelul a fost dat în jurul orei 20.40, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost alertaţi cu privire la faptul că pe un teren din localitatea Dumbrăvița a fost găsită o persoană decedată.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, sub un copac fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Ionica, bărbat dat dispărut încă de vineri.

Din primele verificări rezultă că trupul bărbatului nu prezintă semne de violență.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.