Politehnica şi-a completat şi atacul cu un jucător croat. A evoluat ultima...

Politehnica şi-a completat şi atacul cu un jucător croat. A evoluat ultima dată în Albania

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara continuă să se întărească deşi e departe de casă. Dacă ieri bănăţenii au acontat doi mijlocaşi străini, astăzi a venit rândul unui anunţ legat de un post deficitar la alb-violeţi – croatul Marin Mudražija, sosit liber de contract după o experienţă în prima ligă albaneză, va avea misiunea de a finaliza acţiunile colegilor de pe Bega.

Precum celălalt croat adus – Karlo Plantak şi bulgarul Aleksandar Tsvetkov, anunţaţi ieri, şi vârful croat a semnat direct în stagiul de la Slovenj Gradec şi a făcut-o tot pe un an şi jumătate.

Mudrazija (27 ani) a crescut la mai multe cluburi din zona Zagrebului, unde s-a şi născut, inclusiv la Dinamo Zagreb sau NK Zagreb, la nivel de juniori.


La seniori a evoluat doar până la nivelul eşalonului secund în ţara natală, pentru grupări precum NK Dubrava, HASK Zagreb şi NK Jarun. În ediţia trecută de campionat a fost jucătorul albanezilor de la KS Kastrioti, marcând două goluri în 14 meciuri de „Super Liga” Albaniei şi totodată un gol în patru meciuri din Cupa Albaniei. S-a despărţit în ianuarie de fosta echipă şi de atunci a fost agent liber.

Politehnica a ajuns astfel la zece achiziţii în această vară, în care şi despărţirile sunt consistente după retrogradarea sportivă. Astfel, pe lângă cei menţionaţi mai sus, la alb-violeţi au mai venit: Isvoranu, Milea, M. Andone (toţi CS Tunari), Pană (Petrolul), Taub (Chiajna), Jurj (CAO) şi Benzar (liber).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.