Programe de finanțare pentru perioada 2022–2027, prezentate într-o sesiune de informare la...

Programe de finanțare pentru perioada 2022–2027, prezentate într-o sesiune de informare la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 12 iulie, între orele 9:00 și 14:00, în sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, o sesiune de informare și prezentare a programelor de finanțare disponibile pentru perioada 2022 – 2027.

Evenimentul este structurat pe paneluri în cadrul cărora vor fi prezentate: surse de finanțare guvernamentale pentru Start-Up-uri și firme cu vechime; surse de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – componentele sănătate, digitalizare, energii regenerabile; granturi pentru investiții – Electric Up, surse de finanțare pentru zone rurale și balneoclimaterice, granturi SEE și norvergiene.


Seminarul este susținut de Lelica Crișan, consultant invitat al Consulting Staff, și Bianca Jurca, director general.

Persoanele fizice și/sau persoanele juridice interesate de obținerea de fonduri nerambursabile prin intermediul acestor apeluri pot solicita informații și consultanță în vederea scrierii cererilor de finanțare la departamentul Programe de Dezvoltare, Finanțare și Consultanță al CCIAT.

Taxă de participare este de 175 lei + TVA pentru firmele membre și de 250 lei + TVA pentru firmele nemembre. Înregistrarea se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT, iar termenul de înscriere este 8 iulie.

UPDATE CCIAT a transmis că, din motive obiective, sesiunea de informare privind programele de finantare disponibile in perioada 2022-2027 va avea loc, joi, 14 iulie, cu incepere de la ora 9:00, in Sala Dunarea a CRAFT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.