Continuă să scadă rata de infectare cu coronavirus în Timiș. 14 pacienți...

Continuă să scadă rata de infectare cu coronavirus în Timiș. 14 pacienți COVID la Terapie Intensivă

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 81 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 349 de teste efectuate (din care 322 teste rapide). Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, nouă au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 6,28 (față de 6,44 ieri 6,55 sâmbătă și 6,58 vineri, 6,60 joi și 6,61 miercuri).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 127 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 14 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă.


În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.055 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat astăzi că patru focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică, dintre care trei secții ale Spitalului Județean din Timișoara, după cum urmează:

● SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SECȚIA CHIRURGIE I – 5 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;

● SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SECTIA NEUROLOGIE I – 9 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;

● SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SECTIA NEUROLOGIE II – 9 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;

● SPITALUL „DR KARL DIEL” JIMBOLIA – SECTIA MEDICINA INTERNA – 8 cazuri confirmate – Focar în supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.