Scandal între clanurile ţigăneşti dintr-un oraş timişean. UPDATE 2 Patru bărbați, reținuți...

Scandal între clanurile ţigăneşti dintr-un oraş timişean. UPDATE 2 Patru bărbați, reținuți 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI
Foto: lugojinfo.ro

A reizbucnit războiul între clanurile din Lugoj. De ore bune, strada Mărăşeşti este pazită de poliţie şi jandarmi, informează lugojinfo.ro. Primele tensiuni au fost reclamate forţelor de ordine miercuri seara, când mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit pentru calmarea spiritelor. Joi dimineaţa însă, un individ a intrat cu un Lamborghini în poarta rivalilor.

Poliţistii şi jandarmii au împânzit imediat strada şi au dus la audieri 12 persoane din ambele tabere. Individul care a intrat cu maşina în poartă se pare că nu a fost găsit, acesta fugind imediat dupa incident.

Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro că zona este păzita pentru ca tensiunile dintre cele două clanuri să nu escaladeze.

UPDATE Conform IPJ Timiş, la scurt timp după dărâmarea porţii, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă și care aparține uneia dintre familii.

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției din Lugoj, pentru audieri, polițiștii efectuând cercetări în două dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.


Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor și dispunerea măsurilor legale care se impun.

UPDATE 2 În urma audierilor și probatoriului administrat în cauză, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 57 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Urmează ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru dispunerea unei măsuri preventive. În continuare, polițiștii efectuează activități specifice în vederea completării probatoriului și stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.