Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost mușcat de...

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost mușcat de șase câini. Reacția Poliției Timiș

2
DISTRIBUIȚI

 

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați, ieri, în jurul orei 09:00,de către un bărbat, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe jos între localitățile Lăpușnic și Bara,  a fost atacat de 6 câini care i-au provocat multiple plăgi la nivelul corpului.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că animalele aparțin unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bara.

Poliția Timiș a anunțat că în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, asupra unei persoane”.


Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

2 COMENTARII

  1. Pai nu mai faceti …nu va e clar ca victima a trecut pe proprietatea privata a celui care detinea acei cainii? ce sa vezi caini ciobanesti te ataca numai si numai daca esti in perimetrul lor de paza …in rest sunt povesti

  2. E trist că poți să gândești așa. Știi tu sigur că victima a trecut pe terenul celui cu câinii? Ai fost tu acolo? Și de unde știi că erau câini ciobănești. Nici nu scrie in articol de așa ceva. Pe lângă unii câini agresivi e destul să te apropii de ei ca să sară la tine. Atâta răutate la noi oamenii…… Ne bucurăm tot timpul de răul altuia. Dacă cineva a călcat iarba verde, sa fie condamnat la muncă silnică 12 ore pe zi, 10 ani de închisoare, apoi să i se taie picioarele, după aceea să fie spânzurat și apoi împușcat. Doară omul a greșit și trebuie să plătească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.