Un bărbat a murit călcat de tramvai, la Timișoara

Un bărbat a murit călcat de tramvai, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Tragedie astăzi, pe Calea Buziașului din Timișoara, în zona sensului giratoriu din dreptul străzii Matei Millo. Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost surprins și accidentat de un tramvai care circula în Calea Buziașlui spre Moșnița Nouă, rezultând, din nefericire, decesul acestuia.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor efectuate rezultând că un bărbat, după ce ar fi coborât din tramvai, în stația amenajată, și-a continuat deplasarea pe lângă acesta, iar în momentul în care tramvaiul a fost pus în mișcare de către vatman, un bărbat de 42 de ani, pietonul s-ar fi dezechilibrat și a căzut în fața tramvaiului, fiind acroșat de acesta”, a transmis IPJ Timiș.

Conform procedurii, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.