Înfrângere în instanță pentru administrația Fritz. TimPark a vândut degeaba abonamente de...

Înfrângere în instanță pentru administrația Fritz. TimPark a vândut degeaba abonamente de tip „rezident”

3
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a respins astăzi recursul făcut de Consiliul Local Timișoara la decizia Tribunalului Timiș prin care un aliniat al regulamentului de parcare a fost anulat.

În primăvara acestui an, avocatul Cristian Clipa a atacat în instanță HCL-ul prin care era aprobat noul regulament de parcare, iar printr-o decizie dată în iulie instanța a suspendat doar aliniatul 3, litera b.


Acesta sună astfel:

b) locuri de parcare mixte, aceste locuri de parcare fiind evidențiate printr-un marcaj longitudinal paralel cu bordura, de culoare albastră, respectiv prin tăblițe adiționale de informare. Pe locurile de parcare / staționare din categoria celor mixte se poate staționa / parca în intervalul de luni, ora 8, până vineri, ora 0, exceptând sărbătorile legale, după următorul program:

– în intervalul orar 8 – 17 pot parca / staționa autovehiculele care dețin abonamente de parcare compatibile cu zona / subzona staționării – inclusiv autovehiculele care dețin abonamente de tip rezident, compatibile cu subzona în care se regăsesc aceste locuri de parcare / staționare, respectiv au achitat tariful de parcare prin una dintre modalităție prevăzute de regulament;
– în intervalul orar 17 – 8 pot parca / staționa doar autovehiculele care dețin abonament de tip rezident compatibile cu subzona în care se regăsesc aceste locuri de parcare / staționare.

Consiliul local a făcut recurs la această decizie, însă astăzi Curtea de Apel l-a respins, astfel că decizia Tribunalului Timiș rămâne valabilă, iar locurile de rezident nu mai există.

3 COMENTARII

  1. Ce dumenzeu să înțeleg din decizia asta tâmpită, că tot în favoarea primăriei este, parcările de tip rezident au fot eliminate, acum poate parca orșicine… pentru unii pare o victorie in instnță, pentru mine este un eșec total,, dacă până acum plăteam un abonamnet pentru ceva ce nu imi era garantat pe timpul zilei, acum nu imi este garantat nici pe timpul nopții, nu era suficient că nu aveam loc de parcare nici in circumstanțele vechi, acum s-a dublat incertitudinea. și nervi … nu știu ce dracu de jurisdicție învață la școală jegurile astea de judecători. dar cred că am înșeles. ei au salar de la stat, în consecință trebuie să ia deciziile in favoarea statului nu a cetățeanului. cum dumnezeu să accepte o instanță așa ceva. Cum ar fi să inchiriez eu un apartamen la 50 de Judecători și să-i las să își spargă capetele care să folosească apartamnentul…. Mori cu dreptatea în mână în nenorocitul ăsta de stat corupt. Pe calea asta numai ganduri de bine îi urez adminsitrației care de adminsitrat nu administreaza parcarile dar bani iau cu forșa prin legile lor infecete… Dracu vă mai votează…. toți sunteți din același aluat. care dumnezeu est eserviciul pentru care plătesc,, că țin mașina în fața blocului, p eun așa zis domeniu public pe care ei au pu sstăpânire? Poi mîăi derbedeilor, pentru domeniul ăsta public ați stors buzunarele oamenilor de bani , prin taxele voastre. ați pus un asflat tot din banii publici, acum veniți și percepeți taxe, pe ceva ce a fost contruit tot din banii noștri, Șmecheri sunteți….

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2022/09/infrangere-instanta-pentru-administratia-fritz-timpark-vandut-degeaba-abonamente-de-tip-rezident/?fbclid=IwAR12diTsQmxkEmAeENFJJeDYaYk6KG5dQY4eolvSg5qfwNvcyOZMWiI_qCk

  2. Ce dumenzeu să înțeleg din decizia asta tâmpită, că tot în favoarea primăriei este, parcările de tip rezident au fot eliminate, acum poate parca orșicine… pentru unii pare o victorie in instnță, pentru mine este un eșec total,, dacă până acum plăteam un abonamnet pentru ceva ce nu imi era garantat pe timpul zilei, acum nu imi este garantat nici pe timpul nopții, nu era suficient că nu aveam loc de parcare nici in circumstanțele vechi, acum s-a dublat incertitudinea. și nervi … nu știu ce dracu de jurisdicție învață la școală jegurile astea de judecători. dar cred că am înșeles. ei au salar de la stat, în consecință trebuie să ia deciziile in favoarea statului nu a cetățeanului. cum dumnezeu să accepte o instanță așa ceva. Cum ar fi să inchiriez eu un apartamen la 50 de Judecători și să-i las să își spargă capetele care să folosească apartamnentul…. Mori cu dreptatea în mână în nenorocitul ăsta de stat corupt. Pe calea asta numai ganduri de bine îi urez adminsitrației care de adminsitrat nu administreaza parcarile dar bani iau cu forșa prin legile lor infecete… Dracu vă mai votează…. toți sunteți din același aluat. care dumnezeu est eserviciul pentru care plătesc,, că țin mașina în fața blocului, p eun așa zis domeniu public pe care ei au pu sstăpânire? Poi mîăi derbedeilor, pentru domeniul ăsta public ați stors buzunarele oamenilor de bani , prin taxele voastre. ați pus un asflat tot din banii publici, acum veniți și percepeți taxe, pe ceva ce a fost contruit tot din banii noștri, Șmecheri sunteți….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.