O victorie şi un eşec pentru SCM Timişoara în primele teste. Baschetbaliştii...

O victorie şi un eşec pentru SCM Timişoara în primele teste. Baschetbaliştii alb-violeţi au jucat în Ungaria cu aceeaşi formaţie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara

„Leii din Banat” au disputat în acest weekend primele partide de verificare pentru noul sezon. SCM OHMA MozzartBet Timişoara, noua denumire completă a echipei de baschet de pe Bega, a fost învinsă ieri de KTE Duna Aszfalt, scor 66-71, dar s-a revanşat azi în fieful aceleiaşi formaţii din Kecskemet cu 78-59.

Timişorenii s-au deplasat ieri în ziua partidei, una al cărei scor la pauză a fost 40-42.


„Leii” au avut şi avantaj în multe rânduri pe tabelă, dar a cedat în cele din urmă în faţa semifinalisteri campionatului maghiar.

Astăzi, cu acelaşi club, bănăţenii au condus la pauză cu 36-31. 49-45 a fost apoi scorul cu zece minute rămase dintr-un meci în care au fost folosiţi şi mulţi tineri români în ultimul sfert.

Pentru elevii lui Dragan Petricevic urmează pe 9 septembrie, un nou test în Ungaria, cu SZTE-Szedeák Szeged, iar la 10 septembrie, altul în Serbia, cu Spartak Subotica.

De asemenea, au fost publicate şi primele date despre ediția din acest an a Cupei Timişoara, care va avea loc în zilele de 16 și 17 septembrie sub forma unui patrulater. Au confirmat prezenţa CSU Sibiu, KK Vrsac şi KTE-Duna Aszfalt Kecskemét.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.