Operațiune dificilă de salvare, în vestul țării, după ce o femeie s-a...

Operațiune dificilă de salvare, în vestul țării, după ce o femeie s-a răsturnat cu ATV-ul

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2010199429">

 

O femeie a fost salvată duminică seara de salvamontiștii și angajații ISU Hunedoara după ce a fost implicată cu ATV-ul într-un accident în zona montană din apropierea localității Costești, județul Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a avut loc într-o zonă montană, împădurită, greu accesibilă, pe raza localității Costești, la doi kilometri distanță față de drumul de acces, ceea ce a făcut imposibilă deplasarea ambulanței SMURD până la victimă.

Unul dintre paramedicii SMURD, cu o lanternă și geanta de prim ajutor, a urcat pe terenul accidentat, aproximativ un km, până la locul unde se afla tânăra.

Salvatorul i-a acordat îngrijiri medicale, iar după sosirea echipajului Salvamont, femeia a fost imobilizată și transportată cu targa până la ambulanța SMURD.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, prezenta o fractură la piciorul drept și a fost transportată la Spitalul Județean din Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.