Politehnica aşteaptă Viitorul Pandurii cu optimism. Bogdan Andone: „Sunt concentraţi şi mobilizaţi...

Politehnica aşteaptă Viitorul Pandurii cu optimism. Bogdan Andone: „Sunt concentraţi şi mobilizaţi pentru jocul de mâine”

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii nu sunt descurajaţi de startul slab de sezon, cu doar un gol marcat în primele cinci etape şi speră să-şi schimbe norocul în duelul de mâine, de pe „Ştiinţa”, cu Viitorul Pandurii. Spre deosrebire de Politehnica, pierzătoare la Galaţi, gorjenii vin cu un moral bun după ce au detronat-o pe CSC Şelimbăr din fruntea ierarhiei.

„E un nou meci important, un meci pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ. Sunt foarte importante punctele şi mai puţin modul sau jocul care va fi mâine pe teren, important e ca la final să luăm trei puncte. Dacă vom reuşi să facem şi un meci bun, un meci consistent, va fi extraordinar, dacă nu, indiferent prin ce mijloace sau exprimare pe teren, la sfârşitul jocului trebuie să fim echipa câştigătoare. Am mare încredere în echipă, s-au pregătit foarte bine şi în această săptămână. I-am văzut pe băieţi conştienţi de situaţia în care suntem şi în care sunt ei, ca echipă, sunt concentraţi şi mobilizaţi pentru jocul de mâine. Repet, am mare încredere în ei şi sunt convins că vor face un meci bun şi vor reuşi mâine să câştige jocul”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

„Sunt diferite motive, nu vreau să intru în multe detalii, pe scurt, ne lipsesc doi jucător de atac, în momentul de faţă, foarte importanţi pentru noi: Benzar şi Zaluschi, jucători de execuţie, de finalizare. Şi anul trecut Benzar a fost unul dintre principalii marcatori ai echipei, deşi a fost plecat o mare perioadă din an şi a jucat doar începutul, dar sunt convins că începând de la meciul de mâine vor reuşi ceilalţi băieţi care vor juca, să marcheze. Se întâmplă, sunt momente şi momente… Am analizat meciurile trecute şi împreună cu jucătorii. Am pierdut meciuri din faze fixe, în care poate adversarul a avut un şut sau două, noi două sau trei.


Nu mai zice nimeni că la meciul cu Braşovul noi am avut 22 de şuturi, mult peste nivelul Ligii 2, mult peste media Ligii 1, la nivel poate de Farul Constanţa. Dar asta e, ne asumăm şi sunt convins că începând cu meciul de mâine băieţii vor reuşi să marcheze şi în continuare vor fi o echipă şi vom fi o echipă care va marca goluri”, a spus Andone despre minusul principal al echipei în startul stagiunii – capitolul goluri marcate.

„E o echipă care a câştigat etapa trecută contra Şelimbărului, e o echipă cu calitate pe faza ofensivă, cu jucători tineri şi de calitate, dar încă o dată, nu vreau să vorbesc despre adversar, important e mâine ca noi să fim cum trebuie să fim. Mai ales la un meci acasă, să avem agresivitate, să avem determinare, atitudine şi concentrare în faţa porţii şi, normal, puţin noroc, că avem nevoie şi de noroc. Avem nevoie de suporteri în tribună, le-am mulţumit tot timpul, le-am mulţumit şi după meciul de la Galaţi. Căci au făcut acea deplasare foarte lungă şi pe o vreme foarte rece. Şi sper să fie în continuare alături de echipă, pentru că e nevoie de sprijinul lor şi băieţii chiar au nevoie şi la meciurile de acasă publicul e un factor important pentru a ajuta echipa … Modul în care s-au pregătit, modul în care s-au antrenat, îmi dau speranţe şi ne dau speranţe că mâine va fi un meci bun şi că vom câştiga jocul”, a conchis Bogdan Andone.

Pe lângă Benzar şi Zaluschi, nici tinerii Gologan şi Huminic nu sunt apţi medical. Aceştia sunt aşteptaţi să revină cel mai probabil după întreruperea campionatului de la finele lunii.

„Ne-am pregătit foarte bine pentru jocul de mâine. Vrem să câştigăm, bineînţeles, şi suntem pregătiţi pentru asta. Avem nevoie doar de ajutorul suporterilor pentru a fi mai încrezători. Atmosfera e foarte bună în vestiar, suntem încrezători că vom câştiga, ne gândim la asta mult”, a spus şi Aleksandar Tsvetkov, internaţional bulgar folosit pe postul de fundaş central la Politehnica. Acesta consideră că „nu avem acest noroc să marcăm gol, avem ocazii, avem şansele noastre, dar ratăm. Exersăm totul, şuturile… ne trebuie puţin mai mult noroc să băgăm mingea în poartă”. „M-am acomodat foarte bine. Nu se poate compara cu Clinceni. Totul e foarte plăcut, atmosfera e perfectă, oamenii din jurul nostru sunt foarte buni”, a precizat Tsvetkov, care nu a prins vremurile bune ale Academicii în Liga I.

Partida Politehnica Timişoara – Viitorul Pandurii Tg. Jiu se dispută mâine, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11.00, în etapa a VI-a a Ligii 2. Gorjenii sunt pe locul 11, cu şase puncte, în timp ce timişorenii sunt doar pe 18. Biletele costă 20 de lei (intrare generală), mai multe informaţii despre tichete AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.