Ripensia intră în „minivacanţă” după un egal cu FK Csikszereda. Roş-galbenii au...

Ripensia intră în „minivacanţă” după un egal cu FK Csikszereda. Roş-galbenii au încheiat meciul cu un om în minus

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru

Ripensia a obţinut un punct în duelul de pe teren propriu cu puternica FK Csikszereda din runda a 7-a a Ligii 2. Jocul de pe „Electrica” s-a încheiat cu scor alb – 0-0, după ce oaspeţii au presat mai mult, având şi un gol anulat în prima parte. Roş-galbenii au fost pe final periculoşi chiar după ce au rămas cu un om mai puţin după eliminarea lui Răzvan Mogoş pentru două avertismente.

În minutul 19 ex-ripensistul Apro putea marca, dar a reluat în bară, mingea a sărit la Jelena, care a înscris, dar de la margine era deja ridicat fanionul pentru ofsaid.


Timişorenii păreau să sufere mai mult pe final, după ce Mogoş a văzut al doilea „galben” (min. 74). Culmea, în zece oameni, roş-galbenii au fost mai periculoşi, având şi o succesiune de cornere. Fără rezultat însă, la fel cum a fost şi pressing-ul neconvingător din final al oaspeţilor. Acelaşi Apro fiind aproape de gol, dar s-a lovit de intervenţiile lui Dobre.

„Ripi” adună cinci puncte şi o devansează la golaveraj în subsolul clasamentului pe concitadina Politehnica, roş-galbenii fiind acum pe 17. După weekendul liber pentru jocurile echipelor naţionale, urmează un duel 100% timişean pentru ei, la Dumbrăviţa.

Ripensia Timişoara: Dobre – Zamfirescu, Lalic, Țieranu, Gladun – Zimța (80, Morariu), Stoi (cpt.; 31, T. Călin), Mogoș, M. Ene (80, Piftor) – Vermeșan (59, Mihart), Gavra. Antrenor: Roberto Ivan.

FK Csikszereda Miercurea Ciuc: Karacsony – Gal-Andrezly, D. Kelemen (cpt.; 87, Csuros), N. Kelemen, Apro – Ivanovici (75, Schieb), Lorant Kovacs, Panos (75, S. Veres), Pîrvulescu – El-Sawy (63, Kovacs), Jelena (87, T. Suciu). Antrenor: Francisc Dican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.