Ripensia are un meci „nu uşor” la Slatina. Roş-galbenii îşi subţiază iarăşi...

Ripensia are un meci „nu uşor” la Slatina. Roş-galbenii îşi subţiază iarăşi lotul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia Timişoara joacă sâmbătă pe terenul nou promovatei CSM Slatina. Deşi au obţinut o victorie în runda trecută, roş-galbenii stau ceva mai rău decât oltenii în clasament.


Altfel, bănăţenii au un plus moral în meciurile directe, obţinând o remiză şi o victorie în trecut pe terenul slătinenilor.

În altă ordine de idei, deşi speră să-şi recupereze toţi jucătorii din punct de vedere medical pentru această deplasare, ripensiştii nu vor mai putea conta pe viitor pe doi tineri de mare perspectivă.

„Dacă stau să mă gândesc bine, pentru noi niciunul dintre meciuri nu e uşor, suntem în zona de jos a clasamentului, orice meci devine destul de important şi chiar dacă abia primul sfert a trecut din campionat, punctele se contabilizează şi asta e cel mai important lucru la ora actuală… Mai avem câteva incertitudini, vom vedea la ora jocului dacă se refac sau nu. Szimionaş şi mai mult ca sigur şi Vermeşan va pleca, sunt doi juniori foarte buni ai României. Au ales să-şi continue activitatea în străinătate, e decizia lor, noi nu ne putem împotrivi. Nu aveau contract cu clubul, aşa că n-aveam ce face”, a spus astăzi Roberto Ivan, „principalul” din acte al lui „Ripi”.

Partida CSM Slatina – Ripensia se dispută sâmbătă, de la ora 11.00 (netelevizat), în runda a VI-a a Ligii 2. Oltenii sunt pe 13, cu cinci puncte, unul mai mult decât roş-galbenii, clasaţi pe 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.