SCM Timişoara a transferat un baschetbalist „veteran” din Muntenegru

SCM Timişoara a transferat un baschetbalist „veteran” din Muntenegru

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Mornar / Media Pro

Radoje Vujošević, un baschetbalist muntenegrean în vârstă de 33 de ani, e noul nr. 17 al celor de la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, denumirea completă a echipei de baschet alb-violete după sosirea ultimului sponsor.

Pivot, dar şi jucător de poziţia 4, Vujosevic (33 ani), originar din Niksic, a reprezentat Muntenegru atât la nivel U20, cât şi la seniori. A jucat cel mai mult KK Mornar Bar, prima dată în sezonul 2011-2012, apoi între 2015 și 2021. A fost legitimat și la KK Sutjeska, din orașul său natal (2011-2012 și 2021-2022). KK Budućnost (Muntenegru) și KK Kumanovo (Macedonia de Nord) sunt celelalte cluburi la care a mai jucat.

„Sunt bucuros că vin la Timișoara! Muntenegrenii Filip Barovic și Ivan Jelenic, care au jucat în trecut aici, mi-au spus lucruri frumoase despre echipă.


Voi evolua alături de Ilija Djokovic, pe care îl cunosc din ABA League și ABA League 2. Cred că Timișoara are o echipă bună în acest sezon. Trebuie să ne antrenăm bine pentru a avea prestații reușite și rezultate pozitive. Sosesc puțin cam târziu, însă cred că totul va fi bine. M-am antrenat toată vara, sunt pregătit, deși este altceva să te antrenezi singur”, a declarat Radoje Vujošević.

Eric McClellan, Alexandre-Christian Maticiuc, Năsturescu şi sârbii Kesar şi I. Djokovic, sunt celelalte sosiri în tabăra „leilor” înaintea stagiunii 2022-23.

Astăzi, la ora 18.00, SCM Timişoara dispută al treilea test din presezon, la Szeged, cu SZTE-Szedeák.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.