Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în vestul...

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în următoarele patru săptămâni, vremea, în România, nu va avea evoluții spectaculoase. Cu mici excepții, temperaturile și precipitațiile se vor încadra în limitele normale ale perioadei.

Săptămâna 26 septembrie–3 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, în special în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, mai ales în zona Munților Apuseni și în nord-vestul extrem, dar și deficitar în sud-estul teritoriului.


În rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 3–10 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice. În restul țării valorile vor fi apropiate de cele specifice perioade

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 10–17 octombrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în jumătatea nord-vestică a țării.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice nord-vestice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 17–24 octombrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, posibil ușor excedentare în nord-vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.