Mii de timișoreni, temporar fără apă caldă. Unde sunt lucrări anunțate de...

Mii de timișoreni, temporar fără apă caldă. Unde sunt lucrări anunțate de Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Probleme în rețeaua de apă și pe final de săptămână. Aquatim a anunțat lucrări pentru remedierea unor avarii, iar clienții de pe pe străzile Fratelia, Bachus, Academician Aurel Bărglăzan, din Timișoara, respectiv cei din Ghiroda, Giarmata, Remetea Mare, Urseni și Herneacova nu vor avea apă curentă până la ora 15. 

Altfel, pe strada Ogorului din Moșnița Nouă se va executa o conectare de conducte.


Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe străzile Porumbului, Orzului, Secarei, Grâului, Ogorului, Grânelor, Țarinei, Pipăruș, Aleodor și Sânziana.

Colterm, care a început să ofere căldură cu „ţârâita” ieri, a anunţat noi lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”. Până la ora 18 nu au apă caldă cei arondaţi la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53. Adică apa caldă lipseşte pentru consumatorii din P-ța Romanilor, Gh. Marinescu, Ep. Josef Nischbach, Ion Luca Caragiale, 3 August 1919, Andrei Șaguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Ștefan cel Mare, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Paul Iorgovici, Ștefan Octavian Iosif, Soarelui, Ion Mihalache, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creangă, Petre Ispirescu, Bitolia, Torac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.