Marcaje turistice într-o zonă pitorească din Timiș, revopsite de voluntari. Cum vă...

Marcaje turistice într-o zonă pitorească din Timiș, revopsite de voluntari. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Asociația pentru Promovarea Turismului în județul Timiș, în colaborare cu Serviciul de Voluntariat Montan și cu sprijinul Primăriei Tomești, va derula sâmbătă, 15 octombrie, o acțiune de vopsire a marcajelor în cadrul proiectului „Marcare trasee de drumeție în Țara Făgetului, în zona Tomești – Luncanii de Jos – DJ – Tău Ursului – Căprișoara – Transluncani”, proiect inițiat în cursul anului trecut.

În ultimele săptămâni, voluntarii au identificat și au pracurs traseele care urmează să fie marcate și a montat șase stâlpi vopsiți în trei straturi cu perle reflectorizante la intersecția drumurilor și 12 indicatoare de direcție de-a lungul traseelor din Țara Făgetului.

La acțiunea de sâmbătă, alături de APDT Timiș și voluntarii montani vor participa și voluntari ai Asociației Studenților Geografi „Geotim” de la Universitatea de Vest Timișoara.


Cei care doresc să participe la această acțiune se pot înscrie la nr. tel. 0722 378 391 sau pe e-mail pentru organizarea transportului. Plecarea va avea loc sâmbătă, ora 6:00, din fața Consiliului Județean Timiș, iar întoarcerea va fi în jurul orei 20:00. APDT Timiș va asigura apă, fructe și mici gustări peste zi, iar seara va fi oferită o cină de către Primăria Tomești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.